Szerző: mateandras | november 12, 2008

Megkezdődött a kalotaszegi kampány második hete

***Minden szavazatra szükség van ahhoz, hogy Kalotaszegnek magyar képviselete lehessen az elkövetkezendő négy évben. Máté András ezzel az üzenettel látogatott kedden Magyarkapusra, ahol házról házra járva szavazásra buzdította a helyieket, akik közül sokan támogatásukról biztosították az RMDSZ kalotaszegi képviselőjelöltet. Egyetértettek abban, hogy létfontosságú e térség magyarsága szempontjából, hogy Kolozs megye két képviselőt biztosan bejutasson a Parlamentbe.
Ezt követően egy román település, Agârbiciu volt a célpont, ahol a kampánycsapat plakátolt és szórólapozott, Máté András pedig szóbaállt a román lakósokkal, hiszen kampányának egyik célkitűzése a román választók megszólítása. A fejlődésnek nincsen nemzetisége – hangsúlyozta a jelölt, aki itt is igéretet kapott arra, hogy november 30-án szavazatokra számíthat innen is.

***Nem teszek felelőtlen ígéreteket. Csak arról beszélek, amit meg tudok valósítani – hangsúlyozta Máté András Kiskapuson és Gyerővásárhelyen, door-to-door kampánya keretében. A vegyes lakosságú Kiskapuson mind a magyar, mind a román választókkal megbeszélést folytatott a Kolozs megyei 10. kollégium képviselőjelöltje. Útjavítás, aszfaltozás, infrastruktúra-fejlesztés. Önök ezt kérték, ezt meg fogom tenni – jelentette ki több ízben Máté András, hozzátéve: ezek a gondok nemzetiségi hovatartozás fölött állnak, valamennyiünk közös érdeke, hogy mielőbb megoldás szülessen rájuk. November 30-án minden szavazatra szükség van, az összefogás az egyetlen járható út – hangzott el újra meg újra a buzdító üzenet.

Csütörtökön Magyar- és Románléta, Tordaszentlászló, Magyarfenes és Magyarlóna lesznek a házról házra kampány állomásai, ahol a helybéliek személyesen találkozhatnak Kalotaszeg RMDSZ képviselőjelöltjével.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kategória

%d blogger ezt kedveli: